Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Leonie Scheutjens

Mijn naam is Leonie Scheutjens, gediplomeerd Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Mijn carrière in de zorg begon ongeveer twintig jaar geleden. Ik startte toen met werken in de tandheelkunde. Het één op één werken was voor mij een belangrijk stuk van het werken in een tandartspraktijk.

Echter, het volgen van een protocol waarin iedereen als dezelfde patiënt gezien wordt klopt voor mijn gevoel niet en dat brengt weleens beperkingen met zich mee. Dit is één van de redenen geweest dat ik toentertijd de knoop door heb gehakt om de vijfjarige opleiding aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Arnhem te gaan volgen. 

Op dit moment ben ik bezig met de studie Traditionele Chinese Geneeskunde, acupunctuur. Dit gaat een mooie aanvulling zijn op de Westere natuurgeneeskunde die ik op dit moment praktiseer. 

Achtergrond

Ik ben gediplomeerd paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Ik heb hiervoor een HBO-opleiding gevolgd. Hierdoor heb ik veel inzicht hoe natuurgeneeskunde bijdraagt aan een goede gezondheid en klachten kan oplossen. Een natuurgeneeskundige behandeling kan op zichzelf staan of kan de behandeling van uw huisarts, specialist, fysio of verloskundige aanvullen.  

Voorbeelden van klachten die ik behandel zijn gewrichtsklachten, rugklachten, huidklachten, klachten die samenhangen met hormonen, hoofdpijnklachten / migraine, burn-out / overspannenheid, klachten die samenhangen met de spijsvertering, psychische of emotionele klachten. Maar ook acute klachten zoals ontstekingen, acute klachten die ontstaan naast een chronische klacht, griep / verkoudheid, voedselvergiftiging en andere acute maag-/darmklachten en nog veel meer…..

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren