Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Auriculo therapie

Dit is een therapie die voor veel mensen nog onbekend is. Acupunctuur kent men daarentegen vaak wel. Dit kan ook op het oor worden uitgevoerd; oor-acupunctuur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de reflexzones die gelegen zijn in het oor. Het hele lichaam is daarin als het ware terug te vinden. Daarom is deze behandelmethode bij veel klachten te gebruiken.

Auriculotherapie kan of met magneetjes of met naaldjes worden uitgevoerd, in mijn praktijk worden magneetjes gebruikt. Deze magneetjes zorgen voor stimulatie van de reflexzone waarop deze is geplaatst en stimuleren op deze manier het zelfgenezend vermogen van het lichaam op de betreffende plek. Deze behandelvorm kan als opzichzelfstaande therapie worden ingezet of in combinatie met andere therapieën.

Auriculo kan tevens voor pijnbestrijding, verslaving, slaapproblemen en nog veel meer worden ingezet. U mag altijd naar de mogelijkheden vragen!

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren