Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Acces Bars© behandeling

Access Bars® is een manuele techniek van Access Consciousness®.

De naam 'Bars' is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. In deze Bars ligt de elektrische lading, die ontstaat bij gedachten, emoties of gevoelens, opgeslagen. Als de energie stagneert, niet goed doorstroomt, kunnen deze gedachten of emoties, hardnekkige overtuigingen vormen, waardoor je meer onbewust reageert en handelt op situaties, maar helaas niet altijd ten gunste van jezelf.

Door de 32 punten op het hoofd met een zachte aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die opgeslagen spanning los te laten, hierdoor raak je de ballast kwijt die je kan belemmeren.

Dit zorgt voor meer ruimte in het hoofd en een ontspannen lichaam. Het vertraagt de hersengolven, wat bijdraagt aan een diepe ontspanning. Het kan zelfs op celniveau een bijdrage leveren aan de gezondheid van de cellen!

Het laten lopen van je Bars, is een behandeling die circa 75 minuten duurt. Je ligt heerlijk ontspannen op je rug met kleding aan.

Deze behandeling combineer ik vaak met een constitutionele behandeling, maar kan eveneens “los” gegeven worden.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren