Blog

Hieronder zijn verschillende blogartikelen te lezen die ik graag met je wil delen.

Irisdiagnose

Inmiddels houd ik mezelf alweer 10 jaar bezig met irisdiagnose, een diagnosemethode wat voor veel therrapeuten een mooie aanvulling kan zijn als diagnosemiddel naast de methoden die men al gewend zijn te gebruiken........

Lees verder

Vaccinaties bekeken vanuit de vier natuurkwaliteiten

Allereerst een korte uitleg over de 4 natuurkwaliteiten. Het denk- en kennissysteem van de 4 natuurkwaliteiten is gebaseerd op.........

Lees verder

Ken jij iemand met rugklachten?

Hoe vaak hoor je tegenwoordig niet, “Ik heb last van mijn rug”, “Ik heb last van mijn nek- en schouders”, “Ik zit helemaal vast”

Lees verder

Vaccinatiebeleid wordt Europese last?

Onderstaande blog heb ik samen met mijn collega Huub (Nederlandse academie voor Natuurgeneeskunde) geschreven.

Lees verder

Ziekten van deze tijd......

We leven in een 24 uurs maatschappij en heel veel mensen zijn er dan ook van overtuigd dat de 24 uur die in één dag zitten vooral nuttig besteed moeten worden.

Lees verder

De 4 natuurkwaliteiten en wat is gezondheid?

In mijn vorige blog heb ik gesproken over ziekten van deze tijd…. Voor vele van jullie herkenbaar en heb hier dan ook veel reacties op gehad!

Lees verder

Vakantiestress

Ja, de vakantie is weer aangebroken….. veel mensen hebben “ineens” last van de zomergriep die op dit moment heerst. Hoe komt het toch dat mensen klachten krijgen op het moment dat de vakantie aanbreekt?

Lees verder

Mazelen...... dodelijke kinderziekte

Mazelen….. Sinds enkele weken laait de hele discussie weer op rondom de vaccinaties. Dit gaat nog eindeloos duren als je het mij vraagt.

Lees verder