Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Blog

Hieronder zijn verschillende blogartikelen te lezen die ik graag met je wil delen.

Vaccinaties bekeken vanuit de vier natuurkwaliteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean tincidunt consectetur mollis. Proin nec elementum dui.

Lees verder

Ken jij iemand met rugklachten?

Hoe vaak hoor je tegenwoordig niet, “Ik heb last van mijn rug”, “Ik heb last van mijn nek- en schouders”, “Ik zit helemaal vast”

Lees verder

Vaccinatiebeleid wordt Europese last?

Onderstaande blog heb ik samen met mijn collega Huub (Nederlandse academie voor Natuurgeneeskunde) geschreven.

Lees verder

Ziekten van deze tijd......

We leven in een 24 uurs maatschappij en heel veel mensen zijn er dan ook van overtuigd dat de 24 uur die in één dag zitten vooral nuttig besteed moeten worden.

Lees verder

De 4 natuurkwaliteiten en wat is gezondheid?

In mijn vorige blog heb ik gesproken over ziekten van deze tijd…. Voor vele van jullie herkenbaar en heb hier dan ook veel reacties op gehad!

Lees verder

Vakantiestress

Ja, de vakantie is weer aangebroken….. veel mensen hebben “ineens” last van de zomergriep die op dit moment heerst. Hoe komt het toch dat mensen klachten krijgen op het moment dat de vakantie aanbreekt?

Lees verder

Mazelen...... dodelijke kinderziekte

Mazelen….. Sinds enkele weken laait de hele discussie weer op rondom de vaccinaties. Dit gaat nog eindeloos duren als je het mij vraagt.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren