Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Leonie Scheutjens

Over......

Mijn naam is Leonie Scheutjens, gediplomeerd Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Mijn carrière in de zorg begon ongeveer twintig jaar geleden. Ik startte toen met werken in de tandheelkunde. Het één op één werken was voor mij een belangrijk stuk van het werken in een tandartspraktijk.

Echter, het volgen van een protocol waarin iedereen als dezelfde patiënt gezien wordt klopt voor mijn gevoel niet en dat brengt weleens beperkingen met zich mee. Dit is één van de redenen geweest dat ik toentertijd de knoop door heb gehakt om de vijfjarige opleiding aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Arnhem te gaan volgen. 

Een HBO-geaccrediteerde opleiding die mij onwijs veel inzichten heeft gebracht en waardoor mijn visie op ziekte en gezondheid vorm gekregen heeft waardoor ik voor de volle 100% achter mijn behandelingen kan staan. In 2014 ben ik in dit mooie vakgebied mijn eigen praktijk begonnen. 

Sinds 2016 ben ik tevens werkzaam in het onderwijs gerelateerd aan de natuurgeneeskunde. Ik verzorg lessen voor de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde en Het Terreel.