Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Mazelen...... dodelijke kinderziekte

Mazelen….. Sinds enkele weken laait de hele discussie weer op rondom de vaccinaties. Dit gaat nog eindeloos duren als je het mij vraagt. Want de eenzijdig informatieverstrekking is reeds van kracht.

Maar wat mij vooral hier in raakt, is dat mensen die zich totaal niet ingelezen hebben, een mening vormen over o.a. de mazelen.

Dat dit een dodelijke kinderziekte zou zijn…. En dat alle ouders die besluiten om hun kind niet te vaccineren aan kindermishandeling doen.

Dit zijn vaak mensen die bijv. een “rolmodel” zijn in onze maatschappij, als bijv. een BNN-er, een politicus ect. En als klap op de vuurpijl worden nu alle mensen in de reguliere zorg opgeroepen om aan te geven dat zij hun kinderen wel vaccineren…. Terwijl er veel mensen zijn binnen deze sector, die niet eens openstaan voor de keerzijde van deze farmaceutische medaille. Wat daar de reden van is? Nou ik denk dat we deze allemaal wel kunnen bedenken… Maar dat is nu voor mij niet waar het omgaat.

Even terug naar de dodelijke kinderziekte de mazelen! Hoe dodelijk is deze daadwerkelijk? En nu wordt mazelen eruit gelicht, omdat deze dodelijk zou zijn. Maar goed als we naar het vaccinatieprogramma kijken van het RIVM dan zijn er dus blijkbaar ook veel die niet dodelijk zijn? Dus waarom dan vaccineren?

Mazelen is een kinderziekten, kinderziekten zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het zorgt voor zowel een fysieke, mentale, emotionele en sociale ontwikkeling van een kind.

Er zijn nog tal van mensen die nu nog leven, ja leven, die de mazelen dan overleeft hebben, nou dan zou je denken dat zij van geluk mogen spreken… Nee, sterker nog, zij werden vroeger als er een kind was in de omgeving met de mazelen, juist in contact gebracht met het kind! Zodat ze ook de mazelen door konden maken. Die ouders zijn dan in de ogen van de huidige maatschappij ook mensen die hun kind mishandelden!

Ja, de mazelen kan een dodelijke afloop hebben, maar de griep kan dit ook, een longontsteking is ook vaak een doodsoorzaak, sterker nog veel vaker dan de mazelen, ook in de vroegere jaren toen de vaccinatie van de mazelen nog niet eens bestond…

Een kind kan te komen overlijden aan de mazelen, ja dat kan, maar dit komt vaak door niet zozeer de mazelen zelf, maar door de gezondheid waarin het kind zich bevond voordat deze de mazelen kreeg. Een andere oorzaak is, door complicaties van de reguliere behandeling.

Als een kind mazelen heeft dan gaat dit vaak gepaard met hoge koorts. Koorts heeft een belangrijke functie in het lichaam, wat vaak vanuit de reguliere gezondheidszorg zwaar onderschat wordt. Voor iedere graden koorts die ons lichaam maakt, werkt het immuunsysteem 7 x sneller. Dus als een kind ineens hoge koorts heeft, dan wordt er vrijwel direct gegrepen naar koortsverlagende middelen. Ik ben hier al eens op ingegaan bij andere stukken die ik geschreven heb.

Eigenlijk zeg je tegen een lichaam waar je een koortsverlagend middel in stopt, “luister eens, je mag niet vechten!” En dan is het niet zo vreemd dat dit gevolgen kan hebben!

Nu hoor ik je denken, ja maar dat is wel leuk hoor dat je het zo stelt, maar wat dan met alle enzymen ect. in ons lichaam die kunnen geen hoge koorts aan, dus ja we moeten wel de koorts verlagen.

Tussen koorts verlagen en wegnemen zit een groot verschil. Omdat reguliere medicatie niet op maat is, dus je weet nooit precies wat de een dosering doet bij de ene en andere persoon, en er dus vaak over gedoseerd wordt zodat de koorts het liefste helemaal verdwijnt.

Vanuit de natuurgeneeskunde leer ik mijn patiënten dat ze de koorts kunnen begeleiden, dus niet wegnemen, maar verlagen met nog steeds koorts, maar dat de koorts dus niet extreem hoog waardoor o.a. enzymen schade kunnen ondervinden, en dat de patiënt comfortabel gehouden kan worden, dus niet ziek is van de koorts.

Maar het lichaam is dan dus nog in staat om te vechten tegen bacteriën en virussen.

We weten daarnaast allemaal dat de bacteriën en virussen zich muteren. Dit is nu steeds meer doorgedrongen in de maatschappij, het gebruik van antibioticum wordt tegenwoordig, gelukkig, steeds minder snel toegepast. Omdat als het dan een keer levensbedreigend nodig is dan kan het tenminste nog dienst doen.

De meeste vaccinaties bestaan al jaren. Zijn jaren geleden ontwikkeld en er is niets gedaan aan het aanpassen van vaccinaties. Zouden dan deze virussen en bacteriën waarvoor er gevaccineerd wordt niet veranderen? En als deze wel veranderen? Is het dan nog zo werkzaam?

Dit soort vragen stellen de meeste mensen zich niet. En in veel artikelen wordt dan ook hard uitgehaald naar de hoger opgeleide mensen in onze maatschappij die niet vaccineren. Maar is dat dan wel zo terecht. Of het nu persé hoger opgeleide mensen zijn dat laat ik in het midden, maar er is gelukkig wel een groep mensen in onze maatschappij, die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. En als gevolg daarvan, omdat de antwoorden die ze krijgen niet bevredigend zijn, maken ze andere keuzes dan de grote kudde van onze maatschappij.

De laatste jaren zijn verschillende groeperingen binnen onze maatschappij hun stem aan het laten horen, om erkenning te krijgen dat zij net zo veel rechten hebben als ieder ander.

Eigenlijk is het altijd zo, dat als een groep mensen afwijkt van het “normale” gedrag binnen een maatschappij, dat er heel veel angsten ingeboezemd worden bij de “normale” mens van deze maatschappij. Angst is een heel mooi middel om gedaan te krijgen van iemand wat je graag wilt. En ja, veel mensen zijn misschien leek als het gaat om dit onderwerp en ja, misschien heeft ook niet iedereen veel tijd of zin om hier in te duiken om een afweging te maken, of ja misschien is het ook gemakkelijk om gewoon te doen wat je bij een consultatiebureau opgedragen krijgt. Ieder heeft zijn / haar keuze, maar blijf deze respecteren.

Er wordt veel geroepen over de vaccinatiegraad en daarmee worden ook heel veel mensen gekwetst!! Er zijn namelijk talloze kinderen, die vaccinatieschade hebben opgelopen, deze kinderen verdwijnen samen met hun ouders in de doofpot. Deze mogen niet aan het woord, mogen niet vertellen hoe het voor hen was om hun zoon / dochter te verliezen door een vaccinatie, of wat voor impact het op een gezin heeft, omdat hun zoon / dochter voor de rest van het leven gehandicapt is. Nee, want de vaccinatiegraad moet boven de 95% blijven, ongeacht wat de schade is die hierdoor wordt aangericht. Er is een mooi woord voor colleteral damage…… Ach ja wie maakt zich druk, zolang het jouw kind maar niet is…..

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren